Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 90g38kcal8.8g0.4g0.1g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g60g324kcal6g21.6g22.2g0g
Semper mangoa soseena60g30kcal0.1g7.2g0.2g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g882kcal29.8g82.4g45g0g
Valittu annoskoko222g441kcal14.9g41.2g22.5g0g
Annoskoko puolitettuna111g220kcal7.5g20.6g11.3g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.6g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658