Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 105g45kcal10.3g0.4g0.1g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g70g378kcal7g25.2g25.9g0g
Semper mangoa soseena70g35kcal0.1g8.4g0.2g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g1029kcal34.8g96g52.4g0g
Valittu annoskoko259g514kcal17.4g48g26.2g0g
Annoskoko puolitettuna130g257kcal8.7g24g13.1g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658