Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 120g51kcal11.8g0.5g0.1g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g80g432kcal8g28.8g29.6g0g
Semper mangoa soseena80g40kcal0.2g9.6g0.2g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g1175kcal40g109.8g59.8g0g
Valittu annoskoko296g588kcal20g54.9g29.9g0g
Annoskoko puolitettuna148g294kcal10g27.5g15g0g
Arvot/100g100g199kcal6.8g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658