Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 135g57kcal13.2g0.5g0.1g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g90g486kcal9g32.4g33.3g0g
Semper mangoa soseena90g45kcal0.2g10.8g0.3g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g1323kcal44.8g123.4g67.4g0g
Valittu annoskoko333g661kcal22.4g61.7g33.7g0g
Annoskoko puolitettuna167g331kcal11.2g30.9g16.9g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658