Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 15g6.4kcal1.5g0.1g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g10g54kcal1g3.6g3.7g0g
Semper mangoa soseena10g5kcal0g1.2g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g147kcal5g13.8g7.4g0g
Valittu annoskoko37g74kcal2.5g6.9g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna19g37kcal1.3g3.5g1.9g0g
Arvot/100g100g199kcal6.8g18.6g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658