Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 180g76kcal17.7g0.7g0.2g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g120g648kcal12g43.2g44.4g0g
Semper mangoa soseena120g60kcal0.2g14.4g0.4g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g1763kcal59.8g164.6g90g0g
Valittu annoskoko444g882kcal29.9g82.3g45g0g
Annoskoko puolitettuna222g441kcal15g41.2g22.5g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658