Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 23g10kcal2.2g0.1g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g15g81kcal1.5g5.4g5.6g0g
Semper mangoa soseena15g7.5kcal0g1.8g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g220kcal7.4g20.6g11.2g0g
Valittu annoskoko56g110kcal3.7g10.3g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna28g55kcal1.9g5.2g2.8g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.6g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658