Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 240g102kcal23.5g1g0.2g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g160g864kcal16g57.6g59.2g0g
Semper mangoa soseena160g80kcal0.3g19.2g0.5g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g2351kcal79.6g219.6g119.8g0g
Valittu annoskoko592g1176kcal39.8g109.8g59.9g0g
Annoskoko puolitettuna296g588kcal19.9g54.9g30g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658