Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 270g114kcal26.5g1.1g0.3g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g180g972kcal18g64.8g66.6g0g
Semper mangoa soseena180g90kcal0.4g21.6g0.5g0g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g2645kcal89.8g247g134.8g0g
Valittu annoskoko666g1323kcal44.9g123.5g67.4g0g
Annoskoko puolitettuna333g661kcal22.5g61.8g33.7g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658