Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 30g13kcal2.9g0.1g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g20g108kcal2g7.2g7.4g0g
Semper mangoa soseena20g10kcal0g2.4g0.1g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g294kcal9.8g27.4g15g0g
Valittu annoskoko74g147kcal4.9g13.7g7.5g0g
Annoskoko puolitettuna37g74kcal2.5g6.9g3.8g0g
Arvot/100g100g199kcal6.6g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658