Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 300g127kcal29.4g1.2g0.3g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g200g1080kcal20g72g74g0g
Semper mangoa soseena200g100kcal0.4g24g0.6g0g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g2939kcal99.6g274.4g149.8g0g
Valittu annoskoko740g1470kcal49.8g137.2g74.9g0g
Annoskoko puolitettuna370g735kcal24.9g68.6g37.5g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658