Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 38g16kcal3.7g0.1g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g25g135kcal2.5g9g9.3g0g
Semper mangoa soseena25g13kcal0.1g3g0.1g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g367kcal12.6g34.2g18.8g0g
Valittu annoskoko93g184kcal6.3g17.1g9.4g0g
Annoskoko puolitettuna46g92kcal3.2g8.6g4.7g0g
Arvot/100g100g199kcal6.8g18.5g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658