Tämän keiton liemen on tarkoitus olla tulista, käytä siis chiliä sen verran kuin oma sietokykysi antaa myöten (oma suositus: muutama rawit tai paremman puutteessa normaalikokoinen habanero).
Chilin ja inkiväärin yhdistelmä turruttaa mukavasti kurkkukipua ja palauttaa äänen
Kaikkien sipulien ym. määrät ovat sinne päin -määriä.
Kuori ja lohko salottisipulit, viipaloi fenkoli, kuori ja raasta inkivääri ja valkosipuli ja pilko chili.
Kuullota lorauksessa öljyä muutama minuutti, lisää wokvihannekset ja anna makujen tasaantua.
Kippaa seos isoon kattilaan, huuhtele pannu ja heitä myös huuhteluvesi kattilaan.
Lisää kookosmaito ja purkillinen vettä.
Laita lämpenemään.
Ruskista kanasuikaleet lorauksessa öljyä, mausta suolalla ja haluamillasi mausteilla (itse laitoin intia-mausteseosta, currya ja cayennepippuria), lisää kanat kattilaan.
Huuhtele taas pannu ja lisää huuhteluvedetkin kattilaan.
Anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia, muista tarkistaa maku! Itse lorautin sekaan vielä soijakastiketta.
Lisää lopuksi nuudelit (2pss) ja halutessasi niiden mausteseokset.
Itse jätin öljypussit laittamatta (tämän takia paistoöljy puuttuu ruoka-ainelistasta - makrot ovat suunnilleen kohdillaan).
Kiehauta vielä muutaman minuutin ajan ja nauti.
Parantaa tukkoista oloa välittömästi
Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaaIdunn