Bataattiporkkanaperunasoselaatikko

468g peruna
406g porkkana
450g bataattia
5 dl vettä
(talteen otettu keitinvesi)
2ml suolaa
1 ml valkopippuria
1 ml rouhittua mustaapippuria
3 kananmunaa
1 rkl korppujauhoja
30g Keiju alentajaa

Kuori, pilko ja keitä vihannekset kypsäksi ilman suolaa.

Survo kypsät vihannekset keskenään, lisää mausteet
kaada paistovuokaan, ripottele pinnalle korppujauhot ja margariininokareet ja paista uunissa n.175-200C 1,5 tuntia, kunnes pinta on kauniin ruskea :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty281g191kcal4.2g41.3g0.6g2.2g
Porkkana 244g80kcal1.5g13.6g0.5g6.2g
Bataatti, kuorittu, keitetty, suolaton 270g219kcal4.2g45.5g0.1g8.1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Korppujauho 4.2g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.2g0g
Keiju alentaja 40 margariini (Keiju), annos 10g18g63kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2436g1425kcal45.8g208.6g36.8g34.2g
Valittu annoskoko1218g713kcal22.9g104.3g18.4g17.1g
Annoskoko puolitettuna609g356kcal11.5g52.2g9.2g8.6g
Arvot/100g100g59kcal1.9g8.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359967