Bataattiporkkanaperunasoselaatikko

468g peruna
406g porkkana
450g bataattia
5 dl vettä
(talteen otettu keitinvesi)
2ml suolaa
1 ml valkopippuria
1 ml rouhittua mustaapippuria
3 kananmunaa
1 rkl korppujauhoja
30g Keiju alentajaa

Kuori, pilko ja keitä vihannekset kypsäksi ilman suolaa.

Survo kypsät vihannekset keskenään, lisää mausteet
kaada paistovuokaan, ripottele pinnalle korppujauhot ja margariininokareet ja paista uunissa n.175-200C 1,5 tuntia, kunnes pinta on kauniin ruskea :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty328g223kcal4.9g48.2g0.7g2.6g
Porkkana 284g93kcal1.8g15.8g0.6g7.3g
Bataatti, kuorittu, keitetty, suolaton 315g255kcal4.9g53g0.2g9.5g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Korppujauho 4.9g18kcal0.5g3.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 116g165kcal14.4g0.3g11.8g0g
Keiju alentaja 40 margariini (Keiju), annos 10g21g74kcal0g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2842g1663kcal53.4g243.2g43.2g40.2g
Valittu annoskoko1421g832kcal26.7g121.6g21.6g20.1g
Annoskoko puolitettuna711g416kcal13.4g60.8g10.8g10.1g
Arvot/100g100g59kcal1.9g8.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359967