Bataattiporkkanaperunasoselaatikko

468g peruna
406g porkkana
450g bataattia
5 dl vettä
(talteen otettu keitinvesi)
2ml suolaa
1 ml valkopippuria
1 ml rouhittua mustaapippuria
3 kananmunaa
1 rkl korppujauhoja
30g Keiju alentajaa

Kuori, pilko ja keitä vihannekset kypsäksi ilman suolaa.

Survo kypsät vihannekset keskenään, lisää mausteet
kaada paistovuokaan, ripottele pinnalle korppujauhot ja margariininokareet ja paista uunissa n.175-200C 1,5 tuntia, kunnes pinta on kauniin ruskea :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty375g255kcal5.6g55.1g0.7g3g
Porkkana 325g106kcal2g18.1g0.6g8.3g
Bataatti, kuorittu, keitetty, suolaton 360g292kcal5.7g60.6g0.2g10.8g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Korppujauho 5.6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Keiju alentaja 40 margariini (Keiju), annos 10g24g84kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g1900kcal61.2g278g49g45.6g
Valittu annoskoko1624g950kcal30.6g139g24.5g22.8g
Annoskoko puolitettuna812g475kcal15.3g69.5g12.3g11.4g
Arvot/100g100g59kcal1.9g8.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359967