Bataattiporkkanaperunasoselaatikko

468g peruna
406g porkkana
450g bataattia
5 dl vettä
(talteen otettu keitinvesi)
2ml suolaa
1 ml valkopippuria
1 ml rouhittua mustaapippuria
3 kananmunaa
1 rkl korppujauhoja
30g Keiju alentajaa

Kuori, pilko ja keitä vihannekset kypsäksi ilman suolaa.

Survo kypsät vihannekset keskenään, lisää mausteet
kaada paistovuokaan, ripottele pinnalle korppujauhot ja margariininokareet ja paista uunissa n.175-200C 1,5 tuntia, kunnes pinta on kauniin ruskea :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty421g287kcal6.3g61.9g0.8g3.4g
Porkkana 366g120kcal2.3g20.3g0.7g9.3g
Bataatti, kuorittu, keitetty, suolaton 405g328kcal6.4g68.2g0.2g12.2g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 149g212kcal18.6g0.4g15.2g0g
Keiju alentaja 40 margariini (Keiju), annos 10g27g95kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3654g2138kcal69g312.4g55g51.2g
Valittu annoskoko1827g1069kcal34.5g156.2g27.5g25.6g
Annoskoko puolitettuna914g535kcal17.3g78.1g13.8g12.8g
Arvot/100g100g59kcal1.9g8.5g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359967