Bataattiporkkanaperunasoselaatikko

468g peruna
406g porkkana
450g bataattia
5 dl vettä
(talteen otettu keitinvesi)
2ml suolaa
1 ml valkopippuria
1 ml rouhittua mustaapippuria
3 kananmunaa
1 rkl korppujauhoja
30g Keiju alentajaa

Kuori, pilko ja keitä vihannekset kypsäksi ilman suolaa.

Survo kypsät vihannekset keskenään, lisää mausteet
kaada paistovuokaan, ripottele pinnalle korppujauhot ja margariininokareet ja paista uunissa n.175-200C 1,5 tuntia, kunnes pinta on kauniin ruskea :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty936g637kcal14g137.6g1.9g7.5g
Porkkana 812g265kcal5g45.1g1.6g20.7g
Bataatti, kuorittu, keitetty, suolaton 900g729kcal14.1g151.5g0.4g27g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Korppujauho 14g51kcal1.5g10.5g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Keiju alentaja 40 margariini (Keiju), annos 10g60g211kcal0g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8116g4749kcal152.4g694.6g122.6g113.8g
Valittu annoskoko4058g2374kcal76.2g347.3g61.3g56.9g
Annoskoko puolitettuna2029g1187kcal38.1g173.7g30.7g28.5g
Arvot/100g100g59kcal1.9g8.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359967