Bataattiporkkanaperunasoselaatikko

468g peruna
406g porkkana
450g bataattia
5 dl vettä
(talteen otettu keitinvesi)
2ml suolaa
1 ml valkopippuria
1 ml rouhittua mustaapippuria
3 kananmunaa
1 rkl korppujauhoja
30g Keiju alentajaa

Kuori, pilko ja keitä vihannekset kypsäksi ilman suolaa.

Survo kypsät vihannekset keskenään, lisää mausteet
kaada paistovuokaan, ripottele pinnalle korppujauhot ja margariininokareet ja paista uunissa n.175-200C 1,5 tuntia, kunnes pinta on kauniin ruskea :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty187g127kcal2.8g27.5g0.4g1.5g
Porkkana 163g53kcal1g9g0.3g4.1g
Bataatti, kuorittu, keitetty, suolaton 180g146kcal2.8g30.3g0.1g5.4g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Korppujauho 2.8g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Keiju alentaja 40 margariini (Keiju), annos 10g12g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g950kcal30.4g139g24.6g22.6g
Valittu annoskoko812g475kcal15.2g69.5g12.3g11.3g
Annoskoko puolitettuna406g238kcal7.6g34.8g6.2g5.7g
Arvot/100g100g59kcal1.9g8.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359967