Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasvissosekeitto, porkkana+kaali+sipulit

Pese porkkanat hyvin ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Suikaloi kaali ohuiksi soiroiksi ja kuori sipuli sekä valkosipuli, pilko ne pieneksi.

Kuori inkivääri (esim lusikalla raapimalla) ja raasta sitä muutaman sentin pala.

Kuullota kattilassa oliiviöljytilkassa sipulit ja inkivääri, sitten muut vihannekset.

Peitä kuullotetut vihannekset kattilassa vedellä, niin että ne juuri peittyvät, ja keitä pehmeäksi, n.20min.

Mausta keittoa suolalla ja pippurilla.

Soseuta kasvikset tasaiseksi sauvasekoittimella, lisää sekaan kiehuvaa vettä vedenkeittimestä niin paljon, että saat keitosta mieleisesi liemevää.

Laita valmis keitto pakasterasiohin, pakasta ja sulata mikrossa aina tarvittava annos keittoa.

Nauti keitto kuumana esim smetanan, ruokajugurtin, siemenien, katkarapujen, kinkkusuikaleiden, chilikastikkeen taikka peston kanssa, makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Lml
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu8g6.4kcal0.1g1.4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g20g176kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4112g1017kcal26.6g124.2g45.6g53.8g
Valittu annoskoko2056g509kcal13.3g62.1g22.8g26.9g
Annoskoko puolitettuna1028g254kcal6.7g31.1g11.4g13.5g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360174