Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jänispata

- Jänis kiehautetaan suolavedessä lähes kypsäksi ja poistetaan pintaan kohoavaa rasvaa, verta jne.

- Jänis pilkotaan sopiviksi paloiksi ja ruskistetaan padassa (riistaruokakokki sanoo, että voissa!)

- Porkkkana ja sipuli pilkotaan ja sekaan.

-Vesi ja mausteet ja olut ja jaloviintä perään, sekä liemikuutiot.

Heitä pippuria perään.

- Uunissa 200 - 175 asteessa 2,5 h - 5 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Mitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jänis 1000g1301kcal211.3g0g50g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 330g141kcal1.3g13.5g0g0g
Jaloviina 40% (Alko), annos 30g10g23kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g3353kcal433g55g131.4g10.2g
Valittu annoskoko3636g1677kcal216.5g27.5g65.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna1818g838kcal108.3g13.8g32.9g2.6g
Arvot/100g100g46kcal6g0.8g1.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361291