Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Vehnälese, Liperin mylly100g143kcal15g9g5.5g55g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kidneypapu, suolaliemessä255g281kcal19.9g45.9g1.3g20.4g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl20g166kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g3421kcal251g110.8g223.4g150.8g
Valittu annoskoko940g1711kcal125.5g55.4g111.7g75.4g
Annoskoko puolitettuna470g855kcal62.8g27.7g55.9g37.7g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540