Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt500g230kcal16g24g7.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Tonnikala öljyssä 150g285kcal40.7g0g13.5g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g100g70kcal11g2.5g1.5g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli100g300kcal3.6g4.2g30g0g
Tilli tuore2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2390g3379kcal196.8g249.6g172.2g9.2g
Valittu annoskoko1195g1689kcal98.4g124.8g86.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna598g845kcal49.2g62.4g43.1g2.3g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689