Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 31g11kcal0.2g1.7g0g0.4g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g3.7g13kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g89kcal0.4g20.2g0g0.8g
Valittu annoskoko109g45kcal0.2g10.1g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna55g22kcal0.1g5.1g0g0.2g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996