Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 312g105kcal2.2g17.2g0.3g4.4g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 53g216kcal0g53g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g38g126kcal0g30.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2180g893kcal4.4g201.8g0.6g8.8g
Valittu annoskoko1090g446kcal2.2g100.9g0.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna545g223kcal1.1g50.5g0.2g2.2g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996