Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 437g147kcal3g24g0.4g6.1g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g53g176kcal0.1g43g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3052g1250kcal6.2g282.6g0.8g12.2g
Valittu annoskoko1526g625kcal3.1g141.3g0.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna763g312kcal1.6g70.7g0.2g3.1g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996