Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 500g168kcal3.4g27.5g0.5g7g
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g60g201kcal0.1g49.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3488g1428kcal7g323.2g1g14g
Valittu annoskoko1744g714kcal3.5g161.6g0.5g7g
Annoskoko puolitettuna872g357kcal1.8g80.8g0.3g3.5g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996