Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 562g189kcal3.9g30.9g0.6g7.9g
Vesi1124g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g68g226kcal0.1g55.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3924g1606kcal8g363.4g1.2g15.8g
Valittu annoskoko1962g803kcal4g181.7g0.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna981g402kcal2g90.9g0.3g4g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996