Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 63g21kcal0.4g3.4g0.1g0.9g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g178kcal0.8g40.2g0.2g1.8g
Valittu annoskoko218g89kcal0.4g20.1g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna109g45kcal0.2g10.1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.2g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996