Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 625g210kcal4.3g34.4g0.6g8.7g
Vesi1249g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g75g251kcal0.1g61.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4360g1785kcal8.8g404g1.2g17.4g
Valittu annoskoko2180g893kcal4.4g202g0.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna1090g446kcal2.2g101g0.3g4.4g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996