Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 750g253kcal5.2g41.2g0.7g10.5g
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 127g517kcal0g127.3g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g90g301kcal0.1g73.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5232g2142kcal10.6g484.6g1.4g21g
Valittu annoskoko2616g1071kcal5.3g242.3g0.7g10.5g
Annoskoko puolitettuna1308g536kcal2.7g121.2g0.4g5.3g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996