Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 875g295kcal6g48.1g0.9g12.2g
Vesi1749g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 149g603kcal0g148.5g0g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g105g352kcal0.1g86.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6104g2499kcal12.2g565.4g1.8g24.4g
Valittu annoskoko3052g1249kcal6.1g282.7g0.9g12.2g
Annoskoko puolitettuna1526g625kcal3.1g141.4g0.5g6.1g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996