Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 94g32kcal0.6g5.2g0.1g1.3g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g11g38kcal0g9.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g268kcal1.2g60.6g0.2g2.6g
Valittu annoskoko327g134kcal0.6g30.3g0.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna164g67kcal0.3g15.2g0.1g0.7g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996