Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1000g337kcal6.9g55g1g14g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g120g402kcal0.1g98.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6980g2858kcal14g646.4g2g28g
Valittu annoskoko3490g1429kcal7g323.2g1g14g
Annoskoko puolitettuna1745g714kcal3.5g161.6g0.5g7g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996