Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1124g379kcal7.8g61.8g1.1g15.7g
Vesi2249g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 191g776kcal0g190.9g0g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g135g452kcal0.1g110.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7848g3213kcal15.8g726.6g2.2g31.4g
Valittu annoskoko3924g1607kcal7.9g363.3g1.1g15.7g
Annoskoko puolitettuna1962g803kcal4g181.7g0.6g7.9g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996