Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2000g674kcal13.8g110g2g28g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g240g804kcal0.2g196.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13960g5715kcal28g1293g4g56g
Valittu annoskoko6980g2858kcal14g646.5g2g28g
Annoskoko puolitettuna3490g1429kcal7g323.3g1g14g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996