Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 219g74kcal1.5g12g0.2g3.1g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.1g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g26g88kcal0g21.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1526g625kcal3g141.2g0.4g6.2g
Valittu annoskoko763g312kcal1.5g70.6g0.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna382g156kcal0.8g35.3g0.1g1.6g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996