Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 281g95kcal1.9g15.5g0.3g3.9g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g34g113kcal0g27.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1962g803kcal3.8g181.8g0.6g7.8g
Valittu annoskoko981g402kcal1.9g90.9g0.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna491g201kcal1g45.5g0.2g2g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996