Vispipuuro
Mitat litroina:
8 dl vettä
4 dl punaviinimarjoja
½ dl sokeria
1¼ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita
ripaus suolaa
Kiehauta vesi ja marjat, anna kiehua n. 15 min. Mausta sokerilla ja suolalla ja tarkista maku.
Siivilöi halutessasi liemestä marjan kuoret pois.
Ne voi myös jättää puuroon, jolloin puurosta ei tule aivan yhtä sileää vaahtoa.
Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä hiljalleen välillä sekoittaen 5-10 min. Anna puuron jäähtyä.
Vatkaa voimakkaasti kuohkeaksi vaahdoksi, mieluiten sähkövatkaimella.
Nauti lämpimänä maidon kanssa.
NAM.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa
Einekseines