Pieni sipulit, chili (oman sietokyvyn mukaan...) ja fenkoli, raasta inkivääri.
Kuullota kattilassa öljyssä, lisää kookosmaito ja pari purkillista vettä sekä wok- ja muut vihannekset (oman maun mukaan tai mitä kaapista löytyy).
Anna kiehua hiljalleen, että maut tasoittuvat.
Purista limestä mehu kulhoon ja lisää sekaan soijakastiketta sekä mausteita, esim.
currya.
Lisää katkaravut, anna maustua kymmenisen minuuttia.
Lisää katkaravut (huuhtele myös "marinointinesteen" loput kulhosta keiton sekaan!) ja nuudelit.
Kiehauta ja anna hautua vielä muutama minuutti, kunnes nuudelit ovat kypsiä ja katkaravut kuumentuneet.
Tarkista maku ja lisää mausteita.
Itselleni tämä soppa toimii flunssalääkkeenä, joten sen on syytä olla verrrry hot
Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaaIdunn