Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Borssikeitto

Raasta juurekset raasteeksi.

Lisää raasteet ja vesi kattilaan.

Kuumena kiehumispisteeseen.

Lisää kasvisliemikuutiot ja tomaattipyree.

Lisää maustepippureita ja laakerinlehti (ja rosmariinia ja timjamia).

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi 1 rkl etikkaa.

Tarkista maku (lisää suolaa).

Keittoa tulee noin 9 litraa.

Sopii hyvin pakastettavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 8619 grammaa

Helluri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Etikkapunajuuri 760g271kcal7.6g50.9g1.5g13.7g
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.8g
Tomaattisose tomaattipyree 140g107kcal6.3g18.1g0.3g1.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g96g206kcal13.2g20.6g8g0g
Vesi5000g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 1600g415kcal25g56g3.2g30.4g
Suolakurkku, makeuttamaton (Felix)200g30kcal1.2g6g0.4g1.4g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g5g1.6kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17238g2551kcal123.8g392.4g30g126.8g
Valittu annoskoko8619g1276kcal61.9g196.2g15g63.4g
Annoskoko puolitettuna4310g638kcal31g98.1g7.5g31.7g
Arvot/100g100g15kcal0.7g2.3g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362910