Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)600g780kcal126g3g30g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g200g258kcal8.4g10.2g20g0g
Juustoraaste emmental punaleima250g975kcal72.5g0g75g0g
Tilli, tuore 75g23kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Ruohosipuli 30g6.8kcal0.4g0.5g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g4097kcal420.4g30g251.6g5.2g
Valittu annoskoko1176g2048kcal210.2g15g125.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna588g1024kcal105.1g7.5g62.9g1.3g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096