Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kevyt raparperipiirakka

Vispaa kananmuna ja sokeri kevyesti.

Sekoita kaurahiutaleet, vehnäjauhot, leivinjauhe ja kardemumma, lisää taikinaan yhdessä piimän kera.

Sekoita joukkoon sulatettu margariini.

Leikkaa leivinpaperista piirakkavuokaan sopiva pyöreä pala ja kaada taikina vuokaan.

Ripottele pinnalle hieman vehnäjauhoja ja taputtele kevyesti vuoan reunoille asti.

Levitä raparperipalat piirakkapohjalle.

Sekoita kermaviili, sokerit ja kananmuna keskenään ja kaada vuokaan raparperien päälle.

Paista piirakkaa 175-asteisen uunin alatasolla n. 35-40 min, kunnes
piirakka on kullanruskea ja kypsä myös pohjasta.

Jäähdytä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Keidii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale, luomu (Pirkka)200g700kcal28g112g13.8g22g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 28g84kcal2.4g15.2g0.5g3.8g
Flora margariini 60, annos 10g50g270kcal0.1g0.2g30g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 100g30kcal2.9g3.6g0.1g0g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.6g3g0.4g1.4g
Fariinisokeri100g406kcal0g99.9g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)200g130kcal6.4g9.6g7g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g60g85kcal7.5g0.2g6.2g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g50g145kcal0.6g28g0g20g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Raparperi 200g67kcal1.4g11g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2330g4773kcal133.6g723.4g129.6g106.8g
Valittu annoskoko1165g2387kcal66.8g361.7g64.8g53.4g
Annoskoko puolitettuna583g1193kcal33.4g180.9g32.4g26.7g
Arvot/100g100g205kcal5.7g31g5.6g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363219