Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g63g36kcal4.7g3.1g0.6g0.1g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g6.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 8.8g3.7kcal0.9g0g0g0g
Vadelma 25g10kcal0.2g1g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g101kcal11.6g8.2g1.6g2g
Valittu annoskoko103g50kcal5.8g4.1g0.8g1g
Annoskoko puolitettuna51g25kcal2.9g2.1g0.4g0.5g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231