Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g625g363kcal46.9g31.3g5.6g0.6g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g63g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 88g37kcal8.6g0.4g0.1g0g
Vadelma 250g103kcal2.5g10.2g2g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2050g1005kcal116g83.8g15.4g19.6g
Valittu annoskoko1025g502kcal58g41.9g7.7g9.8g
Annoskoko puolitettuna513g251kcal29g21g3.9g4.9g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231