Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g94g54kcal7g4.7g0.8g0.1g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g9g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 13g5.6kcal1.3g0.1g0g0g
Vadelma 38g15kcal0.4g1.5g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g151kcal17.4g12.6g2.2g3g
Valittu annoskoko154g75kcal8.7g6.3g1.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna77g38kcal4.4g3.2g0.6g0.8g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231