Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g1125g653kcal84.4g56.3g10.1g1.1g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g113g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 158g67kcal15.5g0.6g0.2g0g
Vadelma 450g185kcal4.5g18.4g3.6g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3690g1808kcal208.8g150.6g27.8g35.4g
Valittu annoskoko1845g904kcal104.4g75.3g13.9g17.7g
Annoskoko puolitettuna923g452kcal52.2g37.7g7g8.9g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231