Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g1500g870kcal112.5g75g13.5g1.5g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g150g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 210g89kcal20.6g0.8g0.2g0g
Vadelma 600g247kcal6g24.6g4.8g22.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g2411kcal278.2g200.8g37g47.4g
Valittu annoskoko2460g1206kcal139.1g100.4g18.5g23.7g
Annoskoko puolitettuna1230g603kcal69.6g50.2g9.3g11.9g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231