Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g156g91kcal11.7g7.8g1.4g0.2g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g16g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 22g9kcal2.1g0.1g0g0g
Vadelma 63g26kcal0.6g2.6g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g251kcal28.8g21g3.8g5g
Valittu annoskoko256g126kcal14.4g10.5g1.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna128g63kcal7.2g5.3g1g1.3g
Arvot/100g100g49kcal5.6g4.1g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231