Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g2000g1160kcal150g100g18g2g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g200g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 280g119kcal27.5g1.1g0.3g0g
Vadelma 800g329kcal8g32.8g6.4g29.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6560g3215kcal371g267.8g49.4g63.2g
Valittu annoskoko3280g1607kcal185.5g133.9g24.7g31.6g
Annoskoko puolitettuna1640g804kcal92.8g67g12.4g15.8g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231